söndag 31 januari 2010

Russinungar

30 januari

Det blev ett litet eftermiddagsdopp för killarna. Eller dopp, och dopp de var i rätt länge. Russinungar.

IMG_7772

Vi hade egentligen siktet inställt på Relax bay igår men när vi gått de 200 miljoner trappstegen ner visade det sig att de denna kväll bara hade BBQ för 580 THB per person. Det var vi inte intresserade av så vi fick snällt traska de 200 miljoner trappstegen upp igen. När vi stod och flämtade på toppen flåsade André fram: "Relax, my ass!". Det utseddes snabbt till dagens kommentar.

Det blev istället Rann’s vid vägen.

IMG_7774

Knepen för att se smal ut är många. Här är ett.

IMG_7778

När vi kom hem ville killarna se på en film de köpt så de sjönk ner med lite snacks framför Jarhead. Vi brudar tog med oss vin/öl och satte oss på altanen och filosoferade över livet till ljudet av syrsor.

31 januari

Off to the beach!

IMG_7779

Hela moppe/tuk tuk-stallet. Vid bordet till höger brukar personalen sitta och dricka och äta när vi kommer hem på kvällarna. Igår hade de grillat kött och frågade om vi ville slå oss ner och smaka.

IMG_7781

Idag hade vi vår första heldag (i alla fall med våra mått mätt) på stranden. Vi började med bad och sen läsning medan killarna snorklade vidare. Lunch och sen massage för oss fantastiska kvinnor medan killarna snorklade lite till. Idag satsade vi på skönmassage även om Lill-Åsas skulderblad började peta ut vid bysten på slutet och Åsas högra axel var nära att lossna. Gun njöt av en aloe vera-massage för sina solade axlar.
En skön dag, helt enkelt. Igen.

1 kommentar:

  1. Vad bruna och snygga ni är! Jättefin bild på syster yster vid matbordet!
    Poolen ser så härlig ut där i all grönska!!

    Kan man se några fiskar vid Long beach om man bara snorklar från stranden?

    Kram Anna

    SvaraRadera