onsdag 20 januari 2010

Thaiboxningspremiär

19 januari
Igår kväll efter middagen var det filmdags igen. Den här gången hade Asa fått välja film och vi såg My sisters keeper med Cameron Diaz. Det var ju ingen direkt komedi och om ni har gråtbehov kan vi varmt rekommendera den här filmen.
Så här såg vårt bord ut när sluttexterna rullade. Pontus var helt förundrad över hur vi kunde gråta så mycket till en film. Vi såg ut som vi gått två ronder i en boxningsmatch båda två.















20 januari
Vi ville prova en ny strand och åkte till Klong Nin lite söderut. Vi har glömt att berätta om den vanligaste skylten på Koh Lanta (och säkert i hela Thailand). Hela tiden ansvisningar om vart man ska ta vägen om den stora vågen kommer.















Stranden var fin att gå på och det fanns även sträckor utan barer och restauranger.






























Enda problemet var att man blev väldigt hungrig på den här stranden. Redan vid 11-tiden faktiskt, men vi höll oss till 11.25. Vi sökte upp ett mysigt ställe och lutade oss mot med de klassiska thaikuddarna.





























Sedan var det dags att skjutsa Pontus till thaiboxningen. Gymet ligger i närheten av hans skola och de hade ett prova-på-erbjudande.
Medan han körde sitt nästan två timmar långa pass passade vi på att storhandla i Saladan på Lanta Mart. Vi får ju nämligen finfrämmande imorgon. Vi märkte verkligen att 7 Eleven är så mycket billigare än alla andra affärer men tyvärr har de ju inte allt. Här hade de till och med svenska ostbågar. Det är ganska svårt att veckohandla på 7 Eleven.

När vi kom tillbaka körde de fortfarande och svetten forsade längs Pontus rygg. Man kan inte direkt lata sig när man har en personlig tränare.















Nu är Pontus heltänd och kommer att börja träna varje onsdag efter skolan. Kul, tycker vi.















Nej, nu måste vi dra vidare för att skjutsa Pontus tillbaka till Klong Dao då han ska träffa en del av sina klasskamrater där ikväll.

3 kommentarer:

  1. Sitter hemma och är fullpackad :) Pappa och jag väntar på att Magnus skall komma och köra oss till Arlanda. Det ska bli så himla kul!

    Ses snart då!

    SvaraRadera
  2. Kul med thaiboxning! Det går ju dessutim bra att fortsätta med hemma om Pontus vill.
    /Björn

    SvaraRadera
  3. Halloj!!

    Vad tuff Pontus är som vågade prova. Jag älskade mina boxningspass med Denise men det var kickboxning, finns inget som tröttar mera. Heja Pontus!!
    Vad roligt att de träffas utanför skolan. Tänk vad Pontus får uppleva mycket under dessa tre månader.

    Veckohandla på 7 eleven låter rätt svårt... eller kanske lätt?

    Vad kostar det att köpa en film?

    Stor puss och njut av finfrämmandet imorgon

    Anna

    SvaraRadera