måndag 25 januari 2010

Sjukläger

24 januari

Vi måste börja med att lägga ut ett foto från stranden som vi inte fick med på gårdagens blogg. For all you ladies out there…
Vilken läckerbit, eller hur?

IMG_7660

Igår kväll innan Pontus drog ut på byn för att hänga med tjejerna skypade han med alla i familjen Asplund, inklusive Emma. Så smidigt sätt att hålla kontakten och gratis dessutom.

IMG_7664

25 januari

När vi vaknade imorse var herrarna i huset lite matta i lacken. Pontus hade jätteont i huvudet och Kjell var allmänt hängig. De stannade därför kvar i sängarna för att kurera sig.
Vi tjejer åkte till stranden för motionspromenaden och Marie tog en huvudmassage som tydligen var mumma. Strax innan lunch mådde Pontus mycket bättre och ville därför bli skjutsad till skolan. Vi tjejer njöt sen av en öllunch (på en måndag??!) i skuggan och njöt av livet i största allmänhet.
Åsa flängde tillbaka till skolan för att hämta Poppe och sen dess har vi alla hängt i lägenheten och i poolen.
Kjell är lite påverkad av värmen och har sagt att han är en riktigt nordbo och när han kommer till sin stuga på fjället ska han inte ens slå på värmen inomhus :)

IMG_7665

Pontus ska nog äta med oss ikväll men sen är det brudarna som gäller senare ikväll. Han har så roligt och det riktigt strålar om hela ungen. 
Kerstin blir tjockare för varje dag som går och vi undrar om ska hinna få se några kattungar innan vi åker hem. Vi har googlat och läst att en katt är dräktig ungefär i 63 dagar så det känns som att vi borde hinna se hennes bebisar.
Här njuter hon av att vila på Kjells shorts och få kärlek av Pontus. Han är ju egentligen kattallergisk men han kan inte låta bli henne så han går direkt och tvättar händerna efter varje gosstund och det fungerar finfint.

IMG_7666

2 kommentarer:

  1. Appropå värme och kyla! Har tillbringat 3 dygn i Krakow i -25 gradig kyla, det var kallt det! Jättemysig helg har det varit men ser nu fram mot lite varmare breddgrader. Ni ser ut att ha det jättetrevligt ni också. Och vid denna tid nästa vecka sitter jag på planet och ska tillbringa 1 månad i Thailand. Mycket nassage ska det bli! Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Vilken läckerbit!! Nu har jag nåt att fantisera om ikväll;-)

    Happy Australia day på er!! Vi har en underbar dag med 32 grader och sol. Har varit i stan och sett en helt fantastisk morgon ceremoni med aboriginal dansare. Så vackert och suggestivt att jag ömsom grät och rös.

    Ja värmen är nog tuff om man inte gillar den. Stig hade det lite jobbigt med vår värme bitvis.
    Jag antar att ni andra njuter desto mera.

    Tänk om det blir kattungar tills vi kommer. Vilken timing...

    Så härligt att läsa att Pontus har det så bra. Känns helt underbart att läsa! Ska bli så roligt att träffa honom, känns som om det har hänt mycket på ett år.

    Ha det gott
    puss
    Anna

    SvaraRadera