söndag 17 januari 2010

Robinson på Bajen

16 januari
Igår höll Lill-Asa på att få napp. Vi kommer till den historien lite senare. När vi skulle åka iväg och äta igår fick Lill-Asa en bredsladd när hon skulle köra ut på vägen. Punka. Vi har dock hög service genom killen i receptionen som vi hyr motorcyklarna igenom och han lovade att göra vad han kunde för att den skulle vara lagad redan morgonen efter klockan 08.00. Asa fick då först skjutsa ner Pontus medan Lill-Asa borjade knata och blev så småningom upplockad efter vägen.

Varje lördag visar de Robinson på Bajen. De ligger några avsnitt efter men det gör ju vi också. Igår hade vi nöjet att se när Hans blev utröstad.















Vi och åt och tittade samtidigt. Lite osocialt men vi ar ju sociala 24/7 annars.















Maten är det inget fel på på Bajen men servicen är lite sisådar. När vi tröttnat på att vänta på att få tilbaka växeln drog Asa och Pontus iväg i förväg. Det var nu Lill-Asa höll på att bli uppraggad. Av mannen ni ser på den översta bilden närmast skärmen. Trots att han hade uppknäppt skjorta ner till naveln, sa att hon var vacker samt att han hade ett hus på Long Beach, så nappade inte Lill-Asa. Däremot fick hon väldigt bråttom till kassan for att slippa vänta en sekund till.

När vi kom hem visade de Under siege på en av vara filmkanaler och Poppe fastnade där. Vi Asor slog oss ner på altanen och Kerstin pa bänken. Där hon inte får vara. Vi har slängt ner henne därifrån 1 000 000 gånger men hon lyssnar inte.















17 januari

Då Pontus ju går i skolan har han inte hunnit få så mycket sol på kroppen. En dag på stranden kändes därför helt rätt. Vi började med massage (Pontus fot, Asorna thai-oil). Väldigt skönt som vanligt. Och lite ont. Men nyttigt ont.
Sen badade, snorklade, solade vi och vi hann även med lite strandtennis.















Pa eftermiddagen på vägen hem stannade vi till på Slow down. Pontus hade nämligen fått ett presentkort på en glass där i och med sandskulpturstävlingen. Vi vuxna fick offra oss på en öl.
När han sitter där och äter sin glass sneglar han på Lill-Asas armar och utbrister att hon ju har mer hår där an vad han har på huvudet. Vi skrattade så att vi höll på att kissa på oss. Lill-Asa funderar nu på att raka sina armar... Hon tycker dock att de är ok nu men innan vi åkte var armarna inte bruna och håret inte vitt. Hua.

3 kommentarer:

  1. Kerstin tar sej friheter! Ett tips: Blomspruta med samlad stråle på lite avstånd. Det gör inte ont, men iaf en svensk katt gillar det inte. Dessutom förknippar hon inte bestraffningen med någon av er om ni skjuter långskott.

    SvaraRadera
  2. Bara en vecka efter Robinson. Det är annars mitt lilla bekymmer. KOM PÅ DET: Ni har ju dator då vi kommer. I love TV4/play! Så djäkla bra avsnnitt i går! Ska jag ta med mig några pocketböcker?

    SvaraRadera
  3. Först till Marie. tv4 play fungerar inte utomlands, åtminstone inte i Australien. Bara svt, tv3 och kanal5. Sorry.

    Fy vilken bus-Kerstin. Kanske hon behöver bli tilltalad på Thai?

    Kollade snabbt mina egna armar. Kanske inte ska klippa Micke lika kort ikväll;-)

    Puss
    Anna

    SvaraRadera