tisdag 12 januari 2010

Kerstin och Charlie

11 januari
Bloggningen igår var lite krångligare än vanliga dagar. Om man använder Firefox blir det helt plötsligt andra bokstäver än de tangenter man trycker på vilket ju skulle göra bloggen tämligen svårläst för er. Om man istället använder Explorer strular bildhanteringen och det blir jättestora luckor mellan text och bild. Har vi sagt förut att vi längtar efter vår egen dator? Lill-Asa som inte har lika mycket tålamod med tekniskt strul åkte därför och hämtade Pontus igår. Måndag, onsdag och fredag slutar han redan klockan 14.00.
Eftermiddagen blev ganska slapp med lite läsning, pool och inomhusslöande då det är ganska varmt utomhus nu när solen har återvänt.
Vi har tidigare läst på många andra bloggar om hur fantastisk solnedgången ska vara här och tänkte därför passa på att ta en titt på den och njuta av en drink. Lite ekonomiskt lagda är vi ju trots allt. En drink kostade 150 THB och en hink kostade 250. Inget svårt val!















Pontus chillade i hängmattan med en Cola light och lyssnade på sin iPod.















Det blev ingen riktig solnedgång igår heller då det var lite moln i vägen men det var ganska fint ändå.















Sen blev det en snabb middag i Saladan. Myggjävlarna höll nämligen på att käka upp våra ben.















När vi kom hem skulle Pontus öppna balkongdörren och jävlars vad nära han var på att göra ner sig. In kom en katt farande i 190 ifrån det kolsvarta mörkret. Det var Kerstin!!! Hon är tillbaka och även hennes svanslösa man Charlie. Det visade sig att de inte alls varit på weekendresa utan istället på ett couples retreat och ägnat helgen åt äktenskapsradgivning. Charlie är nämligen lite grann av en player och har en kattjej i varje hamn. Vi får se om det blir bättre eller inte.















12 januari
Kerstin och Charlie har koll på våra tider nu. Vid 07.30 sitter de så fint utanför på vår terass och detta trots att de hittills ju faktiskt inte fått någon mat av oss. Vi har nu vikit oss for vi vill inte bli av med dem igen. Imorse fick de varsitt fat med yoghurt som de mumsade i sig. Vi tanker inte ge dem så mycket mat utan bara så att de stannar kvar. Vi vill ju fortfarande att de ska fortsätta äta upp alla våra djur på altanen. Typ syrsorna. Speciellt syrsorna.
Här är vår player, Charlie. Han är lite avvaktande och har hittills bara varit inne en kort sväng i lägenheten och vant medan nog Kerstin skulle sova i våra sängar om hon bara fick. Charlie kan någonting som inte Kerstin kan. I morse sa han "Mamma" högt och tydligt.

7 kommentarer:

  1. ja Charlie charmar på sitt sätt!
    Har ni myggmedel med er eller ska jag ta med, jag packar det i allafall till mig då jag blev tokbiten i ansiktet sist.Hu
    Kram
    Gun

    SvaraRadera
  2. Kommer med er dator när katterna ätit upp alla djur.
    En HINK drink en måndag!

    Kram Kram Marie som snart skall på sin allra första Asienresa :o)

    SvaraRadera
  3. gud så skönt att Kerstin är tillbaka!! Nu vågar jag låta Tilda läsa bloggen igen, hon längtar efter Kerstin och er i den ordningen;-)
    Myggen försvinner säkert om någon dag eller två. Här kommer det mygg när vi har haft regn men sen verkar de dö när det varit varmt ett par dagar.

    Vi har haft avsked ikväll. Barnen tog det hårt, riktigt hårt till och med. Känns bra att vi kan se fram emot att se er snart. Annars hade det varit tugnt tror jag. Jisses så de har gråtit. Tilda pausar nog bara för att sova, förväntar mig att hon fortsätter imorgon.

    stor puss

    SvaraRadera
  4. Katter är underbara djur men otroligt egoistiska. Sköter man sej inte (för lite mat) så drar dom. Nu har ni fått en andra chans, ta den, jag tror vi är några som fattat tycke för Kerstin:)

    SvaraRadera
  5. Måste bara få säga vilken snygg klänning Du har Åsa.
    Ja, se den kärleken. Katterna menar jag!!
    Köper man myggmedel där eller tar med sig? Dom Grekiska myggorna älskar mig så kanske dom är släkt med dom Thailändska?

    SvaraRadera
  6. Sa mamma och sväris

    SvaraRadera
  7. Godmorgon!!
    Fick äntligen Tilda att le igen efter ha läst er blogg tillsammans!
    Vi har förstorat alla bilder och tittat noga, så kul att höra barnens kommentarer.
    Åsas klänning är så fin tycker vi. Behöver väl inte förtydliga vilken Åsa jag menar;-)
    Eric och Tilda fick fickpengar av alla igår till sin kommande resa så de är i himmelriket och skriver långa listor vad de vill köpa.
    stor puss Anna o barnen

    SvaraRadera