söndag 24 januari 2010

Örådet

23 januari

Igår kväll delade vi först upp oss lite. Pontus blev skjutsad till Picasso där han skulle möta sina kompisar. Kjell och Åsorna åkte till Saladan för att köpa mer kattmat. Marie, låg och njöt med den här utsikten.

IMG_7642

Här ligger hon och njuter.

IMG_7645  
Inte långt ifrån Maries massage körde vi en till favorit i repris. De är ju inte här så lång tid och då vill man ju visa dem guldkornen.
Vi gick således till Suza Hut på Long Beach där vägen till toaletterna ser ut som vägen till örådet. Marie är ju en stor Robinson-fan. Som tur var blev ingen utröstad och hemskickad.

Vi delade på en förrätt. Allt var gott förutom de fyra fiskkakorna längst upp till höger i bilden.

IMG_7646

Kjell var sen kaffesugen så vi brudar fick offra oss på en varsin drink på Thai Cat. På tal om toaletter, här har de den mysigaste av alla. En utomhustoa och det kändes som att kissa i en koja utan tak. 
För er som har provat det.

IMG_7652

24 januari

Vi ser inte så mycket av Pontus de här dagarna. Vi är så glada för hans skull då han har så oerhört roligt med dessa tjejer och killar. Mest tjejer.

Idag blev det därför återigen bara vi vuxna som drog söderut till stranden Klong Nin. Vi kröp in i skuggan under träden och slappade.

IMG_7656

Efter lunch åkte vi hem och valde att hänga vid poolen för att vi är såååå snälla då Pontus hade två tjejer på besök.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag vill också! Blir så sugen på semester. Ni har väckt tankar i mig om timeout. Tankar jag ALDRIG tidigare haft.

    Njut bara njut

    SvaraRadera
  2. Vad kul för Pontus!! Han är ju så social och utåtriktad så jag är väl inte direkt förvånad dock.

    Eric hälsar och tackar för mailet. Han är i himmelriket då vi aldrig hade kunnat gissa att det skulle vara så pass billigt med film och spel.

    kram Anna

    SvaraRadera