söndag 3 januari 2010

Shopping och massage

1 januari

När middagen var uppäten åkte vi hem och slog oss ner pa golvet framför soffan för att se på nyinköpt film. Vi köpte sex filmer för totalt 500 BHT (116,05 SEK). Kvaliteten är väldigt skiftande och är man kräsen är det inte alla man kan se på. Som tur var hade Ice Age 3 fantastisk kvalitet och vi njöt av att titta pa den stora TVn. Vi skrattade så att vi kiknade och vi tyckte alla tre att detta var den bästa av Ice Age filmerna.















2 januari
Vi sov länge och åt en sen frukost. Shopping stod på dagens program och vi åkte därför till Saladan som är huvudorten på ön. Dit är det 4-5 km och det är inte alls långt ifrån Pontus skola.















Efter en sväng bland affärer och stånd var vi var konstigt nog redan hungriga och slank in for en lunch.















Maten var kryddstark och när Lill-Asa smakade på Poppes panangkyckling blev hon som vanligt när hon äter kryddstark mat, drottningen av snor. The queen of snort.















Shoppingturen gick sen vidare och alla kom vi hem med något nytt och fint. Billigt var det också. Inte en endaste orm heller.
Efter duschande och en drink på balkongen åkte vi ner på stranden och åt middag på Rann. God mat och fötterna nedstoppade i den mjölliknande sanden.















Mätta och belåtna åkte vi hem igen och satt och pratade på terassen medan vi väntade pa att På spåret skulle börja. Helt otroligt att ett av våra favoritprogram går att se här nere. Hur ska vi nu kunna åka hem? ;) Vi har också en jättefin skinnsoffa som man skulle vilja sitta i, men det blir så förbaskat svettigt att man typ gliiiider ur soffan. Hur i helvete kan man välja en skinnsoffa i sådant har klimat?















3 januari

Idag vaknade vi 08.15 och kände i och for sig att vi absolut lätt skulle kunna somna om men nu får det vara nog på glidandet.
Vår frukost för tillfället (vi har fortfarande semester) är rostade fluffmackor med gummiost, yoghurt, ägg, tangerinejuice och frukt. När vi "semestern" är slut pa tisdag tar vi bort fluffmackorna.















Det var en mulen dag idag men temperaturen är det inget fel på. Idag har vi lärt oss att man måste smörja in sig fast man får regnstänk på sig.

Ni som följde var Greklandsblogg kanske känner igen temat på förmiddagens sysselsättning. Vi är ju inte mycket för att bara ligga och steka pa stranden.















Precis där vi höll till fanns ett massageställe. Pontus bestämde sig for att ta en fotmassage. Han nämnde for massagekillen att det var hans livs första massage och då hade killen bestämt sig för att göra den lite speciell.















Pontus var helt hög efteråt och berättade att han somnat när killen masserade hans fötter. Han vaknade sen nar killen gick in på lite mer avancerad akrobatik.















När Pontus var klar var vi hungriga och tog en lunch på stranden. De hade en restauranghund som Poppe hälsade på.















Pontus ville hellre åka hem och slappa än att se två gamla tanter bli masserade. Konstigt.
Lill-Asa lyxade till med en oljemassage medan Asa tog en thaimassage. Holy macaronies så underbart. Hur ofta kan man gå på massage utan att skämmas?

7 kommentarer:

  1. Testa nu alla djäkla möjliga massager så vi bara behöver ta de 7 bästa under vår vecka ;o)

    SvaraRadera
  2. Vilka lyxlirare ni är. Man behöver bara åka till Väsby för att få massage men jag kan förstå att det är något särskilt att ligga på stranden och få massage i värmen.
    Som syster Marie säger, ni får väl prova av massörerna och betygsätta massagen tills vi kommer.-
    Ha det så gott.
    Kram mamma och Lennart i ett -10 gradigt Väsby

    SvaraRadera
  3. I Naxos hade ni ju en kompis vid namn Elvis, hur blir det här? Har ni något på gång, eller saboterar katten sådana tilltag?

    SvaraRadera
  4. men gud. Gå varje dag!!!
    Ut på er morgonprommis och avrunda med massage. Ni kommer minst bli 20 år yngre efter 3 månader!!
    Ni får kolla upp den bästa massören där sen ska Micke och jag lägga oss där och njuta. Har just nu en axel som inte fungerar så jag inte kan använda höger arm längre.

    Ni måste fota maten. Jag sitter och stirrar på varje bild och försöker se vad ni äter och hur det ser ut. Vad kostar mat ungefär?

    När börjar Pontus skolan?

    Så fort dem har åkt hem( 9 dagar kvar) så ska jag seriöst börja leta boende. Vi är dock supersugna på stället med utomhus badrummet.

    nej, nu smyger jag över till gamla bloggen och kollar er jul

    Det var helt underbart att läsa och kolla bilder, vilket paradis ni har hamnat i!!!!!!!

    xoxoxo

    SvaraRadera
  5. nu såg jag datumen först på sidan.
    Så inskrivningsamtal idag och skola imorgon.
    Jisses så spännande!!

    Jo, om klockan är 12 på dagen här är det 8 på morgonen hos er?

    Puss

    Ps Om man skaffar något konto får man mail när det lagts till kommentarer som man kommenterat på som på facebook?

    SvaraRadera
  6. Hihi jag kunda ta en fotmassage på stranden och en helkropp thaimassage på em eller kvällen. Blir det för enformigt så bryter man av med lite manikyr eller frisör som tvättar håret åt en.mmmmmm
    Snart kommer vi
    kram kram
    Gun

    SvaraRadera
  7. Pappa Hans, har ar det svart att dopa odlorna och halla reda pa vem som ar vem. Det finns alltsa lika manga Elivsar har som det finns Elviskopior i varlden.

    Gun, Karin, Anna och Marie: Vi ska gora vart yttersta for att hitta de ultimata massagestallena :)

    Anna, tidsskillnaden ar precis som du skriver. Vi ligger fyra timmar efter er. Tyvarr funkar inte kommenterna som pa FB utan man far ga in och kolla manuellt.

    Asa och Asa

    SvaraRadera