torsdag 21 januari 2010

The future is here

20 januari
Igår donerade vi hela 100 THB till välgörande ändamål. Vi fick ett fint kvitto på donationen. Som ni ser gjorde vi det den 20 januari 2553. Så för er som undrar hur allt blir i framtiden kan vi informera om att det är varmt, färgglatt och rätt så underbart. Skämt åsido så är det är 2553 i Thailand i år. De räknar år noll det året som Budda föddes.















Här kommer ett foto till Tilda som har sparat pengar for att kunna shoppa när de besöker oss i mars. Hon gillar Hello Kitty och har undrat om det finns något bra för henne att köpa. Vi tror det.















Jaha så satt vi har själva och tittade på utsikten. Pontus var ju med sina kompisar igår kväll och åt middag på Klong Dao.















Vi körde också middag på stranden men valde Long beach för att inte krocka med ungdomarna. Vi har länge sneglat på en restaurang som ser mysig ut som heter Suza Hut. Mysigt var det också, och gott! Vi slog på stort och beställde in en varsin hotpan. Hon med det breda arslet pa bilden är Asa.















Då vi var och storhandlade igår hittade vi kattmat. Whiskas, om Kerstin och Charle själva får välja. Vi skrattade så vi vek oss dubbla när först Kerstin fullkomligt slängde sig över paketet och när Charlie borjade dregla när han åt samt jamade genom hela middagen.















21 januari
Bortsett från våra vanliga dagliga sysslor har vi idag ocksa STÄDAT. Man kan ju inte ha ett skitigt hem när man får gäster. Dessutom gäster som inte varit i Asien förut. Hur skulle det se ut?
Så här ser Pontus rum ut om ni undrar. När det är nystädat...






























För 30 minuter sen landade Marie och Kjell på Krabis flygplats. Vi har hjälpt dem med transfer så de kommer att åka hit på samma sätt som oss när vi landade for 3 veckor sen. Nu fick vi just sms om att de sitter i bilen på väg hit så nu ska vi hem och skära frukt och hälla upp godsaker i skålar så att de känner sig välkomna när de kommer.

3 kommentarer:

  1. åh vad snälla ni är som bjuder på riktig mat. Om vår Thailands resa blir lyckad eller inte hänger mycket på katterna enligt Tilda.
    Tilda som i nuläget är för trött för att sova får vänta med Hello Kitty fotot men jag är övertygad om att detta ställe blir hennes ställe att handla på. Hon har legat i poolen i 7 timmar idag med två olika kompisar så hon är lite sliten...

    Kul att få ta emot första gästerna!!! Ni kommer vara proffs när vi kommer!

    Ha så kul.
    stor puss

    SvaraRadera
  2. Åh så pirrig jag blir, då är det ju snart dags för mig och André.
    Det ska bli så kul att följa bilder från pappa och Maries semester med er.
    Jag ska visa Lynn bilden med alla hello kitty saker på. Hon frågade mig om jag kunda köpa några hello kitty saker till henne, "-för då kan jag skicka med pengar". Pussgurkan. Klart mormor ställer upp på det.
    Albin kan nu säga, förutom mamma och pappa, gurka. Så han är också en pussgurka.
    Så skönt att få höra att de landat och är på g till er.

    Mys nu ordentligt så ska jag shoppa lite vin och svennes
    kram kram
    Gun

    SvaraRadera
  3. Man blir så glad varje dag man öpnar Er blogg allt från tankar till små söta flickor i Australien, Katter, stora rumpor städning underbara solnedgångar.
    Nu mår jag bra igen tack vara er <3 Kram & Tack !

    Kram lollo

    SvaraRadera