lördag 23 januari 2010

Fyra mil

22 januari

Vi kör lite favoriter i repris och tog med Marie och Kjell till Relax bay för en middag. Vi blev inte besvikna den här gången heller. Vi kom innan solen gick ner och när vi åkte därifrån var det kolsvart.

23 januari

Marie och Kjell vill ju självklart använda sina hyrmoppar. Vi fick uppleva turen till Old town som vi tagit tidigare genom ögon på en 67-årig man. Han noterade och kommenterade helt andra saker än vi tjejer tidigare har sett. Kjell berättade att leran måste vara kompaktare här än hemma, annars skulle den ramla ner på vissa ställen. Vägarna är tydligen inte heller av asfalt utan någon slags betong. Dessutom är det inte motorcyklar vi har utan bara snabba moppar. Tydligen har det något med kubik att göra.
Se där, man lär så länge man lever och umgås med en 67-årig man. Pontus valde att umgås med sina kompisar i Saladan istället så Kjell fick vara tuppen i hönsgården idag.

IMG_7630

I Old town svalkade vi oss med en varsin fruit shake.

IMG_7633

Vi körde vidare söderut och stannade på en mysig restaurang med utsikt. Kjell beställde in morgonfångsten som var makrill och sa att det var det godaste han ätit sen han kom till Thailand. Och då låter han alltid Mmmmm när han ätit.

IMG_7637Marie är en skaldjursälskare av stora mått och hon beställde in räkor och njöt av dem.

IMG_7638

Restaurangen låg högt upp och det gjorde att vi såg lååångt.

IMG_7635 Sen körde vi i karavan tillbaka de två milen hemåt igen.

IMG_7640

Ett dopp i havet kändes lockande för att få bort vägdammet så vi slängde oss i vågorna. När vi badat klart gick Kjell för att få en massage. Det fanns ingen plats för Marie så hon sitter nu och tjurar ;)
Hon ska passa på ikväll innan middagen istället.

4 kommentarer:

  1. hm jag som precis berättat för André att det mc, ja ja. Intressant med andra ögon med på resan. Så nu slåss de om massören, hihi.Finns det bara en? Ser varmt ut, Marie röd och Åsa brUn.
    kram kram
    Gun

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt ni har det. Själv har jag åkt skridskor idag. Så kallt att fingrarna tog lång tid på sig innan de hämtade sig igen :-)
    Vi lever i skilda världar helt enkelt.

    Njut av Thaimouten och av sällskapet.

    SvaraRadera
  3. Kjell, det är bra att du ställer saker tillrätta! Man ska kalla saker vid sina rätta namn:)
    Åsa, idag har jag varit till Majken och hämtat gamla fotoalbum. Fanns visst några bilder av dej och Anna där! Återkommer.

    SvaraRadera
  4. Visst är det kul när man tittar på så olika saker! Vi har haft 8 olika ögon på vår semester och det är kul tycker jag!
    Jag tycker moppar låter säkrare så jag gillar detta!!

    Låter som ni har det riktigt bra och att Marie och Kjell trivs riktigt bra!
    Kram
    Anna

    SvaraRadera