måndag 1 februari 2010

Lill-Åsa och André hos frisören

31 januari

Vi har ett tag undrat varför alla saker i nattygsbordet ligger på golvet. Nu tror vi att vi vet varför.

IMG_7782

Gun, André och Pontus har ju faktiskt inte varit på Suza Hut så dit tog vi dem igår. Dessa tre hade ytterligare en sak gemensamt nämligen att de alla tre hade lite rosa ryggar efter dagen på stranden. De ser glada ut ändå.

IMG_7783

Tre av oss beställde hot pans. 

IMG_7786

André hade lite irriterade ögon och vi tog därför en sväng förbi "vårt" apotek som ordinerade ögondroppar fyra gånger per dag.

IMG_7787

1 februari

Så var det måndag igen. Klockan ringer 07.45. Upp och hoppa. Skramla i köket och väcka gästerna. André är dock inte så lättväckt. :) Pontus kommer ut från sitt rum och vi äter frukost tillsammans. Åsa kör Pontus till skolan och Gun och Lill-Åsa plockar bort och diskar. André gör läxa medan vi går promenaden på stranden och blir fruktansvärt bruna, smala och vältränade.
Bildbevis saknas.

Efter lunchen ville André klippa sig och Lill-Åsa passade också på.

IMG_7797

Först fick hon två schamponeringar inklusive huvudmassage. Sedan fick hon något starkt medel i som sved som satan. Utan att ha sköljt ur det starka fick hon 15 dl hårinpackning i och ännu mer massage.

IMG_7792

André ville ha en mohikanfrisyr, men Lill-Åsa fegade ut och tog bara bort ett par centimeter. Totalt kostade hela Lill-Åsas frisörstund 350 THB (83 SEK)

IMG_7794

Om ca fyra timmar lyfter mamma/svärmor/bonusmormor Karin från Arlanda. Hon flyger inte direkt hit utan tar samma rutt som vi gjorde via Bangkok. Hon kommer till oss imorgon förmiddag och vi längtar så tills dess. Varmt välkommen, Karim!

3 kommentarer:

  1. Jag har hört att de har bra tandvård i Thailand. Säkert bra mycket billigare än hemma i Sweden. Frågan är bara om att våga antar jag. Vet banne mig inte om jag skulle våga. Men bra ska den vara.

    Sköt om er, och njut bara njut.

    SvaraRadera
  2. Så inga bildbevis på varken nya frillan eller hur smala ni blev av promenaden?
    Blev Åsa nöjd med frillan?

    Vad kul att Karin är på väg nu!! Vilket gäng ni blir!!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Ifall du älskar byxor så utför man det, för din blogg är
    superbra!

    Also visit my web page ... Ta hand om dig

    SvaraRadera