fredag 12 februari 2010

BB

11 februari

Vi bjöd över Karin och Maria på en drink och lite data- och mobilsupport.

IMG_8075

Nu har vi haft ett sådant socialt liv så länge så att vi var värda en hemmamiddag med film. Vi köpte hem mat och kollade sen på The Hangover som vi faktiskt sett en gång förut. Då på utomhusbion på Naxos. Den var lika rolig den här gången.

IMG_8076

12 februari

En klassisk fredag med promenad och samling i skolan. Dock avvek vi från det vanliga efter samlingen då Pontus hade för mycket kvar att göra i SO som skulle varit klart under veckan. Tydligen är inte svensk politik det roligaste han vet. Efter att Åsa skjutsat hem Pontus för studier träffades vi andra upp för lite intensivt fredagsmys i alla fall.

På Long Beach finns tre barer på rad. En irländsk, en brittisk och en australiensisk. Vi skulle velat ha haft en Guinness eller en cider men det kostade mer än en massage och det tycker vi inte riktigt att det är värt.

IMG_8078

Den australiensiska hade inte öppnat än så det fick bli det näst bästa.

IMG_8079

Nästan hemma vid oss finns en liten affär där Åsa tvingade in Lill-Åsa. Ingenting blev köpt. Karin och Maria har dock handlat en del här tidigare idag.

IMG_8080

Åsa hjälpte Pontus med hans SO-arbete och Kerstin ville också vara med på ett hörn. Nu vet Kerstin allt om hur riksdag och regering bildas. Charlie verkade inte bry sig det minsta.

IMG_8082

Här hade vi tänkt att Kerstin skulle föda sina bebisar. Som ni ser är ingången stor men fullkomligt ointressant för Kerstin. På tal om BB så vill vi passa på och gratulera Sofi och Oscar som har fått en Isak och Eric som har fått en jättegullig lillebror, på ett riktigt BB.

IMG_8083

När Kerstin för första gången skulle utforska stället klev hon in genom det minsta fönstret på långsidan. Hon förstår inte att hon gått upp ett par storlekar den sista tiden. Men vem fan vill inse det?

IMG_8084

1 kommentar:

  1. haha. Ja vem vill inse att man ökat i omfång.
    Så hon gillade inte BB. Kanske hon förstår sitt bästa när det är dags. Det är ju knappast så man själv skulle flytta in på BB ett par veckor för tidigt. Hon väntar nog på att vi ska komma!!

    Från 39 grader igår till 22 och regn idag. Vilket innebär att vi möblerar om och passar på att städa. Vi har gett ett skambud till ägarna till lägenheten och har bestämt oss för att de kommer tacka ja.
    Om de inte tackar ja så tänker vi ändå inte flytta förrens efter Thailand.


    Saknar er något kopiöst.
    stor puss Anna

    SvaraRadera