onsdag 10 februari 2010

Feeling hot hot hot…

9 februari

Det var kanske inte helt fritt från katthår när Karim och Maria kom över på en “innan-middagen-drink” men ganska nära.
Maria verkade väldigt pigg trots den långa flygresan utan sömn.

IMG_8001

På vägen till mopparna hoppade lillgrodan fram som nog just varit på manikyr och pedikyr.

IMG_8003

Pontus hade mycket läxor att göra igår och hann därför inte följa med oss på middagen på Rann. Vi vuxna har ju en tendens att vara lite middagssega med långa samtal så han valde att få hem maten när han pluggat klart.

IMG_8004

Charlie ville inte heller henka utan hängde med Pontus. Han älskar att ligga på våra köksstolar. Bekvämt och med bra utsikt.

IMG_8005

10 januari

Igår fick vi reda på att det skulle vara ett planerat strömavbrott på hela Koh Lanta idag. Först tyckte vi att Paph sa att berodde på att elgubbarna skulle ha ledigt men det verkade ju lite konstigt. Pontus berättade sen idag att det berodde på att de skulle lägga om kablar och de slog därför av hela skiten mellan 09.00-16.00. Det lät ju mer trovärdigt. Detta innebar bland annat att 7 Eleven var stängt under den tiden.

IMG_8009

Vi hade nöjet att få med oss både Karim och Maria på morgonpromenaden. När vi hurtat klart gick Maria och Karin och tog massage medan vi åkte hem och trodde att vi skulle kunna äta nudlar eftersom vi har gasspis. Det kan man inte.
Det fick en varm lunch på Danny’s vid vägen som minsann kunde laga mat på sin gasspis. Fuskigt.
Någon som vill hyra Lill-Åsa?

IMG_8013

Idag har vi samlat på oss material för att kunna bygga ett katthus. Karin har varit lite fundersam på hur vi ska lösa det om vi får tillökning medan vi har försökt blunda för hela problematiken. Nu är dock Kerstin så fet så att det svårt att bortse från vad som komma skall. Kartonger, tejp och mattor har inhandlats idag.

IMG_8014

Det visade sig bli väldigt varmt utan elektricitet. Panikvarmt. Det här var Pontus första instinkt när elen väl slogs på. Upp med rumpan mot fläkten. Aaaaaah.

IMG_8017

Efter en bra arbete med läxorna blev dagens belöning att få bygga huset till hårbollarna.

IMG_8018

1 kommentar:

  1. Jag gillar de randiga topparna som ni båda har hela tiden. Är de köpta där eller?

    Vad smart att bygga en kattkoja till dem. Ser mysigt ut med mattan eller vad det nu är. Ni får sätta någon minifläkt åt dem i den sen;-)

    Jag antar att ni missade facebook igår och våran närstående flytt. Fick hyreshöjning el grando igår och i och med det är vi nu i full jakt på nytt boende. Känns lite halvjobbigt ena stunden, heljobbigt nästa men samtidigt är det otroligt spännande att kolla efter nya boenden. Ska kolla på ett par idag och förhoppningsvis flera i helgen.

    Puss
    Anna

    SvaraRadera