onsdag 24 februari 2010

Gäster kommer, gäster går

23 februari

Igår kväll var det först avskedsdrink för Karim och Maria uppe hos oss. Sedan ville K&M bjuda oss på middag på Castaway, och det tackar man ju inte nej till. Poppe hade gått och drömt om deras nachostallrik hela dagen. Maria också.

IMG_8478

Efter maten skildes vi åt. K&M skulle upp tidigt för att ta båten till Ao Nang och vi har ju liksom en vardag här. Ungar ska upp till skolan, katter ska matas, det ska diskas och tvätten ska packas ner i påsar. Ja ni ser vilket hektiskt liv vi lever :)

IMG_8483

Klockan 22.00 slängs katterna ut. Det är inte alltid så populärt. Titta hur lång en katt kan bli som håller i sig i sin favoritstol.

IMG_8484

24 februari 

Redan tidigt imorse började Kerstin sin nya lek “gömma en kattunge”. Hon är väl inte så bra på den eftersom hon alltid gömmer dem på samma plats. Olika ungar dock. Imorse började hon med att gömma Chicago två gånger. Sedan var det Changs tur.

Lill-Åsa sliter sig till och med från disken för att gosa med en liten kattunge.

IMG_8491

Tvättas ska den också göra.

IMG_8494

Halledusingen!

IMG_8495

Här tyckte Kerstin att Chang skulle ligga.

IMG_8496

Idag gick vi promenaden för oss själva igen för första gången på länge. Sedan har det ju varit onsdag hela dagen vilket ju för oss innebär städ- och tvättdag. Pontus har idag varit på matlagningskurs och lärt sig att göra både Paneng och Phad Thai. Tydligen blev det jättegott. Nu tycker vi att han kan ta över matlagningen när vi kommer tillbaka till Sverige. Vi har ju glömt bort hur man gör.

Nu sitter vi och väntar på att Monica och Anna ska komma och hälsa på oss i vårt nystädade hem.

1 kommentar:

  1. Vi har alla sett filmen här på morgonen. Ser så läskigt ut när hon bär henne. Tilda tycker Kerstin fortfarande är fat.

    Så Karin och Maria har åkt och ny är på intågande. Jisses vilken omsättning. De skulle väl också bo på Nautilus? Ni måste ju vara berömda där nere...

    Kul för Pontus att få lära sig laga mat!! Vilken hit. Ja ni lär väl helt ha glömt hur man lagar, tur att ni gör frukost iallafall.

    Jag känner mig gnällig och längtar efter Thailand. Barnen har sån läxbörda just nu att det inte liknar någonting. Eric och jag satt 3 timmar igår kväll och han är uppe tidigt nu på morgonen och fortsätter för att bli klar. Denna vecka har Eric sammanlagt suttit 10 timmar med sina läxor. Tilda kanske "bara" 4 timmar men fortfarande alldeles för mycket för en 7 åring. Alldeles för mycket för en 37 åring oxå då våra kvällar helt handlar om läxor. Suck.

    Imorgon är det bara 2 veckor kvar. Säger som barnen. Jag missar er.
    stor puss
    Anna

    SvaraRadera