söndag 7 februari 2010

En apskön moppetur

6 februari

I förrgår sov Lill-Åsa i vardagsrummet och vi har glömt att berätta om vad ninja-Kerstin gjorde. Lill-Åsa vaknade i ottan av Charlie som stod och jamade på vardagsrummet. Den lilla rackaren hade visst sovit inne under natten och hunnit smita tillbaka in när han blev utkastad kvällen innan. Nu stod han och jamade på golvet och tittade på Kerstin som stod utanför köksfönstret och undrade varför han fick sova inne när inte hon fick det. Lill-Åsa släppte då in Kerstin. Precis när Lill-Åsa var på väg in i sömnkoman igen började Charlie återigen jama som besatt. Han satt och tittade upp mot taket och Kerstin som balanserade uppe på skåpet. Innan Lill-Åsa hunnit fram stack bara Kerstins rumpa och svans upp ur hålet där fläkten ska vara. Det råkar ju vara så att vi förvarar kattmaten i fläktskåpet…

Igår gjorde Kerstin om samma sak så nu har vi flyttat på maten till ett kattsäkrare skåp. Utan hål.

IMG_7910

Karin bjöd in till en stund på hennes veranda innan middagen.

IMG_7911

7 februari

Idag ville vi se mer av den södra västkusten som vi ännu inte hunnit utforska. Pontus fick köra en lång sträcka där det inte är så mycket trafik. Tanken var att vi skulle ta oss ända ner till nationalparken på den södra udden men vägarna var så tokdammiga så gav upp när vi alla var helt igendammade.

IMG_7922

Vi stannade till på ett ställe på Nui Bay där vi alla slängdes till Grekland. Troligen på grund av att man satt under ett träd och åt. Som ni kanske har sett har vi bytt ut bilden uppe i högra hörnet på bloggen. Pontus har ju vuxit en del sen det förra fotot togs i Australien för drygt ett år sen. Det är inte bara Lill-Åsa han har vuxit om, utan även bonusmormor Karim. När han sträcker på sig :)

IMG_7933

Det var varmt i vattnet även idag och botten var alldeles pudermjuk.

IMG_7935

Det var bara Pontus som var hungrig så han fick en toast som förrätt och vi drack fruit shakes. Alla valde vi olika smaker; mango, ananas, citron och kokos. Smarremarre.

IMG_7936

Vi åt sen lunch på Same same but different.
Trollet Karin.

IMG_7940

När vi skulle åka hemåt såg vi vilda apor i träden. De blev matade med mango och tyckte att det var helsmarrigt.

IMG_7944

3 kommentarer:

  1. Tänk att Charlie skulle skvallra på Kerstin! Han är en riktig jamare.
    Ja så fick ni träffa apor(som pappa ville träffa). Var de av de snälla slaget?
    Sitter just nu och fikar med Sofi, tittar på era bilder och lyssnar på Jack Johnson.
    kram kram

    SvaraRadera
  2. Men jag ville ju också se en apa! Orättvist :(

    SvaraRadera
  3. Vilka buskatter. Hur kommer man ens upp dit?

    Vi säger det var och varannan dag. Pontus ser ut som han är 18 år. Det var kul att se foton när han står bredvid er så man ser hur lång han är. Jisses vad mycket som har hänt på ett år!
    Fint foto uppe i hörnet!!

    Ni ser ut att ha det riktigt mysigt!!
    Stor puss
    Anna

    SvaraRadera