fredag 26 februari 2010

Många kråkor

25 februari

Vi glömde att skriva vad vi fick för trevligheter när Monica och Anna var här. Allt vad kvinnor runt 40 drömmer om… Tusen tack!

IMG_8528

Som ni vet är vi ju i husköpartagen och igår var vi inbjudna till en norsk-dansk-holländsk familj som bor på Lanta Loft som också ska köpa en av villorna i Secret Garden Pool Villas. När vi kom dit blev vi bjudna på vitt vin och crispy papaya salad med en dressing till. 
To die for! Vi hade så himla trevligt så vi glömde bort tiden och kom inte hem förrän vid midnatt. Pontus däremot gjorde en tidig kväll då han kom hem från middag med kompisarna redan klockan 20.00 med en smällande huvudvärk. Han gick därför och la sig redan då och somnade bums.

26 februari

Klockan 10.00 idag hade vi date med Thomas för att skriva på deposit-avtalet. Många kråkor blev det.

IMG_8542

Man blir hungrig av kontraktskrivande så vi väckte Pontus efter 15,5 timmars sömn och han fick sätta sig vid frukostbordet när vi åkte för att äta lunch. Huvudvärken var som bortblåst, tack och lov.

Vi åt en varsin pad thai bland de halta och lytta djuren.

IMG_8540

Pad thai är så bra att slafsa i sig. Goff goff.
 IMG_8541

Och nu till kattriket.
Imorse när Lill-Åsa vaknade sa hon att hon kände på sig att det här var dagen då katterna skulle börja öppna ögonen.
Mycket riktigt! I alla fall Chicago.
 IMG_8545

Även Chili har nu små springor till ögon. Chang är lite mindre än de andra och han vill inte riktigt öppna dem än.

IMG_8544 
Hör ni pipet?

IMG_8547

Chili är den som är minst pipig och är nog den som trivs bäst när man gosar med honom. Eller henne.

IMG_8549

De börjar kunna krypa runt lite med benen bakom sig. De är så söta så att det värker i hjärtat av att tänka på att vi måste skiljas från dem i slutet av mars. Idag pratade vi med Thomas och frågade om det var några som skulle hyra vår lägenhet när vi åkt hem och då berättade han att den mycket djurälskande ägaren kommer i april. Känns bra, tycker vi. Det är ju dessutom mycket möjligt att han träffat Kerstin förut.

IMG_8556  
Kerstin satt på lite avstånd och övervakade vår lek med hennes ungar och efter en stund tyckte hon att de behövde vila och hon bar tillbaka en i taget till kartonghuset.

IMG_8558

2 kommentarer:

  1. GRATTIS TILL KRÅKORNA!
    Pirrar i min mage när jag tänker på det, vet ju hur det känns att skriva på papper för hus köp. Det är stort, fast ännu större när det är utanför Svea rikes gräns.
    Puss så söta de små är. Så skönt att höra att nästa hyresgäst kanske redan känner Kerstin Vilken överraskning för dom.
    Vi ska spela monopol med familjen (de som stannar hemma) kväll och se droppet från taket.
    Kram till er alla och trevlig helg

    SvaraRadera
  2. åh grattis. Så häftigt!! Tänk att ni snart är husägare och inte till vilket hus som helst......Ni är så underbara som vågar och tar vara på livet!!
    Det får vi skåla för om två veckor!!

    Vad skönt det känns med Kerstin och barnen. Känns konstigt dock att någon annan ska gosa med dem men huvudsaken är väl att någon vakar lite över dem. Ni får ha skype samtal med dem framöver;-)

    Vi åker och campar över helgen så vi får läsa ikapp på söndag.

    stor puss
    Anna

    SvaraRadera