lördag 20 februari 2010

Chili är också söt

19 februari

Maria skulle komma tillbaka klockan 15.30 från sin elefantutflykt men klockan 18.15 var hon fortfarande inte tillbaka. Totalt blev de tre timmar försenade på grund av diverse strul. Det var en väldigt oorganiserad och dåligt skött elefantutflykt speciellt med tanke på det höga priset. Hon var trött och hade huvudvärk och hade precis kommit innanför dörren täckt av elefantdamm när vi skulle ut på middag. Hon bestämde sig för att stanna hemma och slappa.

Karin och vi tre gick till Thai Cuisine. Det är skönt när man bara kan sitta och titta på när någon annan lagar ens middagsmat.

IMG_8280

Kvinnorna med de mönstrade klänningarna.

IMG_8283

Den lite mer oseriösa halvan av gänget.
 IMG_8284

20 februari

Kerstin med Ch verkar lita fullständigt på oss när vi är i närheten av hennes ungar men hon vill gärna vara med så att allting går rätt till. Hon som alltid låg inne i lägenheten förut ligger nu nästan alltid ute och vaktar utanför eller inuti kartongen. Hon har också blivit mycket pratsammare och gosigare och stryker nu runt våra ben mest hela tiden. Charlie ser vi knappt röken av men vi har gjort allt vi kan för att han inte ska känna sig utanför. Han har inte ens tittat på ungarna än. Han är ju inte pappa till dem men kanske morbror. Vi börjar däremot misstänka att katten Charles som vi körde bort för en tid sen, är den lite frånvarande fadern.

IMG_8295

Där i fluffet ligger de. Vi tröttnar aldrig på att titta på dem. Kerstin kommer alltid fram och ser så stolt ut när vi tittar på dem.

IMG_8300

Av era kommentarer att döma verkar Chicago vara en favorit och även Chang har smält era hjärtan men vem kan motstå Chili?

IMG_8305

Pontus har haft en bra skolvecka och fick därför en lång moppetur som belöning. Vi körde längs östkusten där det är väldigt lite trafik och sköna vägar.

IMG_8314

Ett litet fruit-shake-stopp i Old Town på Mango House.
Två vattenmeloner och en mango.

IMG_8319

Vi körde sen ut på piren.

IMG_8328

Lill-Åsa fick idag sitta bakom Åsa men tycker att det är väldigt trevligt att kunna prata medan man åker. Hon passade även på att fota längs vägen och tanka kärlek.

IMG_8332

Underbara vägar. Pontus njöt av att få köra.


IMG_8342

Vi stannade på vårt favorithak bland bergen och åt lunch.

IMG_8351

Där slappade vi.

IMG_8352 
Pontus var lite för hög efter körningen för att riktigt kunna relaxa. Han ville iväg så fort vi ätit klart. Eller gärna innan.

IMG_8353

Snart sju års äktenskap och snart hela tolv år tillsammans.
 IMG_8357

Den förut så jobbiga grusvägen är nu så här fin. Len som en barnrumpa.

IMG_8373

När vi kom hem låg vi i sovrummet och slappade en stund. När vi lyfte blicken insåg vi att vi hade folk på altanen. De må godingarna som bor i kartongen har tydligen blivit lite av en attraktion. Igår visade Åsa ungarna för en döv pappa som bor i en villa mittemot oss. Han hade även sin 2-åriga dotter med sig som är helt betuttad i de små. Idag hade hon med sig sin kompis och hennes döva mamma. Vi brukar ju tycka att andras barn är ganska jobbiga och högljudda men hörande barn till döva föräldrar är underbara barn :) Väldigt fascinerande hur de kommunicerar och hur de små händerna rör sig fort fort när de pratar med sina föräldrar.

Idag väljer vi att fokusera på Chili på bloggen :)

IMG_8379

4 kommentarer:

  1. Chilis lilla hand där kan ju få vem som helst att svimma. Jisses så söt.
    Det suger att vi inte kan komma och titta medans de är så här små men samtidigt kanske det är mera bus i dem när de är 3 veckor gamla.
    Klart att Cherstin ska lita på er, ni är ju utbildade kattmorskor. Har ni hjälpt henne med amningen eller fungerar det? Hon måste väl få mera mat nu så hon orkar med att amma?

    Pontus ser så lycklig ut!! Härligt med belöningar!!!

    Vi är alla väldigt nöjda med tuktuk upplägget. Då kan vi ju alla prata när vi åker om vad vi ser, känns klockrent!!

    Ser fram emot att komma närmare Chang eller Chicago imorgon.

    Puss o kram
    Anna

    SvaraRadera
  2. Amningen fungerade från början. Vi fick lite småpanik när hon satte igång och föda för hur gör man??? Vi googlade som tokar och vissa hemsidor som vi hittade sa att man skulle ha varmvattenflaskor och en miljon saker till förlossningen. Bra hade också varit om man gått på en profylaxkurs med sin katt. Typ i alla fall. Om inte andningen kom igång skulle man svinga dem upp och ner o.s.v. Är det konstig att man behövde en GT?

    SvaraRadera
  3. Filma en moppetur????? Vi vill se filmer med KATTUNGAR och inte någon dj-a landsväg! Ska fasiken bilda en facebook grupp om saken om ni inte skärper er :o) Anna skrev ju:Chilis. Hahaha låter som min förra man fast med nymodern stavning!

    SvaraRadera
  4. Himmel vilken härlig dag Ni är så fina & bruna <3
    Kram Lollo

    SvaraRadera