torsdag 25 februari 2010

Fredag på en torsdag

24 februari

Våra vänner Monica och Anna som bor Relax Bay kom traskandes upp till oss i värmen igår kväll. Lill-Åsa har känt Monica sen i början på 90-talet och Anna är hennes fru.

Efter en drink på vår altan tog vi en taxi till norra Long Beach och Suza Hut. En snäll bordsgranne erbjöd sig att fotografera så att vi alla fick vara med på fotot.

IMG_8497

Vi kunde ju inte åka hem innan vi tagit dem till vår favoritbar, Country Bar. Där blev vi igenkända och servitören visste att Pontus skulle ha Coke innan han hunnit beställa.
 
IMG_8499

Vi bad personalen på Country Bar att ringa en taxi men de hade ju en egen van som de skjutsade hem oss i. Det kan också fungera som taxiverksamhet.

IMG_8504

Åsa (med blomman som hennes drink varit dekorerad med) och Anna.
 IMG_8505

Det är kul att åka på flaket.
 IMG_8508

När vi kom hem efter en jättetrevlig kväll hade vi fått en ny inneboende. Vi var bara glada att inte katterna var inne och umgicks med honom.

IMG_8510

25 februari

Imorse kom Kerstin i vanlig ordning in med en av sina små. Idag valde hon Chili.
 IMG_8512

Imorgon har de studiedag i Lilla Svenska skolan och det var därför samling redan idag. Idag var det dessutom klass 7-9 som ansvarade för uppträdandet. De hade valt att sätta ihop något som lämpade sig väldigt bra för de små barnen, nämligen Boolibompa. Pontus kompis Amanda var självaste Boolibompa-draken.

IMG_8516

Har ni någonsin sett en sötare kanin? 

IMG_8525

De framförde Bamse samt Bumbibjörnarna.

IMG_8521

Vi fick alla sjunga med i slutnumret. Kan ni den, Bumbibjörnssången?

IMG_8524

Sen blev det fredagstradition fast det bara är torsdag. Busigt. Idag hade vi nöjet att ha sällskap av Boolibompadraken, Amanda som tyvärr ska åka hem till Sverige på måndag.

1 kommentar:

  1. Jag undrar fortfarande hur ni ska kunna lämna kattungarna kvar? Jag som inte ens är där har kärat ner mig totalt! Visar alla både på jobbet och hemma bilderna :o)

    SvaraRadera