söndag 7 mars 2010

Pontus och smurfarna

6 mars

Pontus ville igår visa sina färdigheter med sina pois då han tränat en del de senaste dagarna. Vi tog en drink och tittade på uppvisningen.

IMG_8841

Det fick bli en hemmakväll igår och vi hämtade mat från Mama.
Tre rätter för 175 THB.

Vi har nog sett det mesta som Adam Sandler har varit med i. Det blir så när man har en 14-årig son. Det är runt komedier vi enas vi tre, då vi vuxna inte är så intresserade av att se på typiska killfilmer såsom GI Joe och liknande.

Igår blev det Adam Sandlers senaste film som heter Funny People. Helt klart bättre än vi trodde då den även hade en nypa djup att erbjuda.

2009_funny_people_wallpaper_001

7 mars

Väääääldigt långsam förmiddag. Kanonskönt. Den långsamma förmiddagen följdes av bokläsning i skuggan på Castaway. Pontus åkte till Klong Dao och hängde på IT-caféet med några kompisar.

Efter en lunch och ytterligare lite läsning åkte vi till Moon’s massage. Det är ju ändå söndag och vi har lite tappat vår söndagsmassagetradition. Pontus sa imorse att det inte riktigt är hans grej det här med massage så vi åkte dit själva.

Vi har tidigare rekommenderat gäster att gå dit så både Gun, Cathrine och Jennie har varit här och Karin och Maria har varit på deras ställe i Klong Dao.
Damn, vilken skön massage. De tog i och hade sån kraft i nyporna att vi är rätt övertygade att vi kommer att gå omkring täckta med blåmärken ikväll och vi är lite oroliga för att vi kommer att se ut som smurfar framåt kvällen.

IMG_8850

När vi kom hem var Pontus redan hemma och satt och skypade med familjen Asplund.

Han brukar ofta fylla på energireserven med det som han tycker är bland det godaste man kan äta, nämligen nudlar.
 IMG_8852

Ingen blogg utan kattbilder. Vi insåg när det var dags att blogga att vi hade väldigt få bilder från dagen. Då är det bra att ta fram de här guldklimparna.
Här har vi Pip-Chang.
 IMG_8853

Chicago kan nästan sitta upp nu. I alla fall med lite stöd bakifrån.

IMG_8857

Nä, nu ska vi göra oss i ordning för att åka på festival i Old Town. Den äger rum varje år så här års och heter Laanta Lanta festival.

2 kommentarer:

  1. Tillbaka i ett kallt och snöigt Stockholm - we no like. Vi är helt snurriga av den 30-timmar långa resan samt tidsomställning och gruvar oss för att börja jobba imorgon. Nu roar vi oss med att dela ert liv med strandpromenader, massage och kattungar. Tack för jättemysiga kvällar och att vi fick se lite av er vardag.
    Hoppas vi kan ses något när ni kommer hem.
    Kramar från Monica och Anna

    SvaraRadera
  2. Halloj!
    Vi gillar kattbilderna så släng in dem så mycket ni orkar!!

    Här är vi lite skruttiga. Micke har ryggskott. Han kan faktiskt nästan inte gå så massage låter lockande. Får väl lämna honom där första dan och hämta när det är dags att åka hem.

    Jag är fortfarande dålig. Så jag gick till dr imorse igen. Han hade fått provsvaren nu och skrev ut riktiga starka grejer. Han i princip lovade att jag kommer vara pigg när vi åker och om jag inte är bättre redan på onsdag så ska jag ringa honom.

    4 sleeps left

    smack

    Anna

    SvaraRadera