fredag 12 mars 2010

Australia

11 mars

Igår blev det hemmakväll fast utan Pontus. Vi tycker att det är sunt att han hellre vill vara med polarna än med sina gamla mammor.
Vi hade en riktig kärringkväll när den är som bäst. Vitt vin, thaimat och filmen Australia. Underbart! Vi har sett den förut men den är värd att se om. Pontus är övertygad om att det är en kärleks/tjejfilm så just nu håller vi på att prata om förutfattade meningar och fördomar med det blott 14-åriga gossebarnet. När han kom hem såg han 5 minuter på slutet och vi sa att det handlar mycket om krig så nu verkar han lite mer intresserad :)

IMG_9053

12 mars

Imorse fick Gunilla chansen att gosa med de tre. Hon ser ut att trivas där i vår fruktskål. Vi börjar även tvivla på Chili verkligen är en tjej. Det kan vara en liten pillevipp där. Vi får vänta och se.

IMG_9054

13.40 gled vi in på skolan. Det här är Pontus klassrum där han ska gå i två veckor till.

IMG_9059

Det är fortfarande mycket föräldrar även om elevantalet har sjunkit.
Vi fick därför ingen plats i salan idag  

IMG_9061

Efter skolan skulle Pontus hänga med kompisar men han sa att man absolut inte kan överge traditioner så först hängde han med oss till fredagsstället där den vanliga banana spliten intogs.
 IMG_9065

Det är sista kvällen på Koh Lanta för en av hans bästisar så Poppe ser vi nog inte förrän sent ikväll.

IMG_9070

Vi fick precis nu ett sms från familjen Holmström om att de just har landat på thailändsk mark. Tyvärr är de ända borta i Phuket och båtarna går inte förrän imorgon bitti så vi får bita ihop och vänta en stund till.
Nu fick vi ett ryck och bestämde oss för att massage skulle vara en bra sak på en barnfri fredagseftermiddag.
Ha en trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Ha en trevlig helg och hälsa syster yster

    SvaraRadera
  2. Åh två veckor kvar i Thaiskola, suck tiden flyger iväg. Tyvärr måste jag säga att vi i Sverige fortfarande är täckta i snö. Spar så ni får se hihi
    Trevlig helg och krama Holmströmmarna från mig
    Kram

    SvaraRadera