lördag 6 mars 2010

Det visade sig vara en 40-årsfest

5 mars

Vi var som vanligt först på festen. Prick 19.00 steg vi ur vår lägenhet och in på festen. Paph höll fortfarande på att tända ljus i form av blommor och innan dess hade han placerat ut massor av orkidéer som flöt så fint.

IMG_8793

Det sa bara slabam så var alla andra där. Kvinnan i svart vars rygg ni ser som står bredvid mannen i rutig skjorta var kvällens huvudperson, visade det sig. Hon och hennes man äger ett av penthousen här och igår tyckte hon att det passade bra att fylla 40. Det tyckte vi med.
 IMG_8795

Det bjöds på buffé, öl, vin, drinkar, musikunderhållning och ett ganska maffigt fyrverkeri.
Vi minglade så duktigt så att vi nog hann med att prata med alla.

De här båda pojkarna sjöng för oss hela kvällen. Även Paph sjöng en trudelutt men Lill-Åsa lyckades hålla sig borta från scenen.

Vi vek ner oss vid 23.30 och smög som små tysta jättegulliga möss bort mot vår lägenhetsdörr där Pontus redan krupit in flera timmar innan.

6 mars

Det var dags för moppekörning igen och de roligaste vägarna är ju längs östkusten så dit åkte vi direkt efter frukost. Här tankar vi upp båda mopparna utanför Old Town.

IMG_8799

Sedan blev det en sväng in till Old Town där de håller på att förbereda för den stora festivalen som börjar imorgon söndag och håller på till på tisdag.

IMG_8800

Det var varmt även idag och då svalkar det så bra med en fruit shake på Fresh Restaurant. Där hade de en gullig telefon.

IMG_8805

Och en ganska trevlig utsikt.
 IMG_8808

De har dessutom en död blåsfisk hängande från taket. 
Hör ni den skrika? Iiiiiiiiiii!

IMG_8812

Vi hade bestämt oss för att åka så långt söderut man kan komma och äta lunch på den sydligaste restaurangen men när vi kom dit hade vi inte hunnit bli hungriga än.

Dar fanns en massa djur. Kuckeliku.
 IMG_8817

Vi satt alla på rad med den här utsikten och sippade på en kall dryck.

IMG_8822

Hit men inte längre.
 IMG_8826

Pip pip pip, eller hur fan nu en örn låter.

IMG_8828

När vi kom hem hade vi alla saknat katterna och vi slängde oss på vår säng och tokgosade.
 IMG_8832

Är inte Chicagos rosa mage helt bedårande?

IMG_8838

1 kommentar:

  1. Vad kul att det var en rolig kväll!! Ska bli så kul att få se allt med egna ögon, rätt svårt att bilda sig en uppfattning så här på bloggen.

    Chicagos mage är bedårande!!! Vi har precis ätit lunch och drömt oss bort lite hur söta de ska vara när vi kommer. Kanske lite busigare och mera spring i dem.

    Puss puss
    Anna

    SvaraRadera