onsdag 10 mars 2010

En kattpresentation

9 mars

Efter att vi skjutsat Pontus till Klong Dao åkte vi tillbaka till Long Beach och provade en ny restaurang inte långt från där vi bor.

Stället har fått bra kritik på nätet och heter Red Snapper.

IMG_8951

Väldigt mysigt med många fina detaljer.

IMG_8946

Lill-Åsa förnekar sitt munsår. Finns det inte på bloggen så finns det inte.

IMG_8948

Vi beställde in tapas. Maten är lite dyrare men väldigt god.
 IMG_8949

Det finns många olika sätt att dölja ett munsår. Det här är ett av de roligaste.
 IMG_8956

Man kan ju inte gå och lägga sig innan man hunnit leka med katterna. Det här kommer att bli problematiskt i Sverige.
Det kommer att bli väldigt lite sömn.

IMG_8964

Chang hänger över Lill-Åsas axel och Chili springer omkring.
 IMG_8966

10 mars 

Ännu en vacker dag i paradiset. Vi gick vår vanliga promenad, men vi har slutat med mag- och ryggövningarna. Vi är redan så snygga ;)

När vi duschat slog vi oss ner med en nudellunch i soffan. Precis då började lämpligt nog en film på en utav våra engelskspråkiga filmkanaler. Filmen heter Doubt med Meryl Streep i huvudrollen. Det är svårt att bli besviken på en film som hon är med i.

Vi går väldigt sällan på café. På en storstadssemester i kaffevänliga städer kan det hända att vi slinker in och tar en espresso i baren på stående fot. Det är vår typ av fika.
Idag tänkte vi dock ge ett lite mer traditionellt fika en chans. Vi gick till Faim de Loup som också kallas French Bakery. Karim och Maria var rätt ofta där och åt frukost och fikade men vi har hittills alltså inte besökt det.

IMG_8968

Vi beställde in en varsin espresso och Lill-Åsa åt en chokladmuffins och Åsa en blåbärscheesecake. Jaha, fem minuter tog det att mumsa i sig det. Vad gör man sen? Vi är inte så bra på att fika.

IMG_8970

Tilda har frågat lite om katterna. Hon kommer ju och hälsar på oss och katterna på lördag så vi tänkte presentera dem lite närmare. Vi tycker nu också att vi kan se vilket kön de tillhör, så här kommer en kort presentation på engelska så att hon kan läsa själv.

Chang
Sex
: Female
Colors: Black and white. Two black ears
Personality: Shy and afraid of everything. Hasn’t learned how to walk yet. Very whiny but cute.

IMG_8972

Chili
Sex
: Female
Colors: Black and white. One black ear and one white.
Personality: Not afraid of anything. Doesn’t whine at all. Has just learned how to walk. Very cute.

IMG_8979

Chicago
Sex
: Male
Colors: Yellow and white.
Personality: The quickest to learn new things. Biggest of the three. Has just learned how to play with his sisters. Very cute.

IMG_8983

De börjar bli modigare och ge sig ut en bit från hörnet. I alla fall Chicago och Chili.

IMG_8984

Här Tilda, kan man se skillnad på Chili och Chang. Chili till vänster med det vita örat och Chang till höger med de två svarta öronen.

IMG_8989

På lördag vid den här tiden är familjen Holmström här. Helt otroligt overkligt men väldigt roligt. Sist vi träffade dem var i mitten av januari 2009. Om allting går som vi vill kommer vi umgås mycket flitigare med dem nästa år…

5 kommentarer:

  1. Underbara katter! Man får liksom inte nog av dom!

    SvaraRadera
  2. Så otroligt söta. Min favorit är Chicago. Bedårande helt enkelt. Tänk att jag var där när dom föddes. Det känns så länge sedan.
    Kram till hela familjen

    SvaraRadera
  3. Hej tjejer och Pontus. Gud vad mysigt ni har det, förstår att det känns lite trist att åka därifrån, men ni har härliga minnen kvar. Min kompis Monica som också har varit på Koh Lanta åker hem i morgon Fredag och hon skall hem och börja spara igen för att åka tillbaka en tredje gång.

    Tänk, snart är fam. Holmström hos er, mysigt, är sååå avundsjuk. Och Tilda, hur skall hon kunna slita sig från katterna...oj oj oj....

    Ha det så bra och sköt om er och ni...glöm inte att dricka en Singha, (läs två) för mig.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Jag är ingen kattmänniska, men jag måste säga att dessa katter verkligen är urgullig. Jag avundas er inte som måste lämna dem kvar.

    Njut nu av det som är kvar av er thaimout.

    SvaraRadera
  5. Halloj!

    Här värmer vi upp inför resan med ett tredje doktors besök. Suck. Har fått min tredje kur idag, hoppas att den hjälper. Har haft ännu en sömnlös natt med värk.
    På plus sidan så är Micke rörlig igen så hela familjen är inte vissen.

    Vi hade högtidsstund imorse jag och barnen då vi gick igenom bilderna på katterna. Tilda var väldigt nöjd med er insats. Tilda tycker tjejerna är lite lata och Eric är nöjd med att det är killen som visar sig stark. Väldigt uppskattat att det var lättläst på engelska oxå;-)

    Ja nu har vi bara en intensiv dag kvar, sen sätter vi oss på planet imorgon bitti tidigt. Vi txtar såklart när vi landat i Phuket och så fort vi vet mera om när färjan går så ni lättare kan planera er dag på lördagen!!

    Stor puss
    Anna
    Ps. ansiktskräm ligger i väskan!

    SvaraRadera