onsdag 3 mars 2010

En uppvaktad Åsa

2 mars

Åsas födelsedag fortsatte med paketöppning i vardagsrummet.

IMG_8705

Gun och André hade köpt med sig ett fint änglaspel med födelsedagstårtor som plingade så fint under resten av presentöppningen. Tack Gun och André! Idag har dessutom Åsa kollat kontot och insåg att du, Gun, fört över en mycket trevlig slant, så nu blir det nog lite shopping i Saladan också. Urgulligt av dig då vi ju inte har så mycket pengar i vår budget till en massa shopping. Tack!!
 
IMG_8707

Av sin älskade sväris fick hon den här fantastiska väskan. Åsa har gått och sneglat på den här väskan tidigare vilket den uppmärksamma svärmodern har lagt märke till. Tack, Karin!
 IMG_8709

Av frun och sonen fick hon såna här påsar! Precis perfekt för en som älskar smycken. Två fina halsband som ska bäras med stolthet! Hon fick också ett par svarta och oerhört bekväma flipflops.
 IMG_8711

Vi åkte sen till Rann där man alltid känner sig så välkommen. Igår blev hon dock lite förvånad när vi bara var tre som kom. Hon är van att vi ingår i lite större sällskap.
 IMG_8712

Vi åt gott som vanligt och Åsa slog till på en blå krabba. Den ser dock inte särskilt blå ut på bilden.
 IMG_8713

Efter middagen var ju tanken att vi skulle åka till Jackaroos för en drink eller två men de hade stängt. Vi åkte därför till Klong Kong- stranden då vi inte tidigare varit där på kvällstid. Det närmaste vi kom Australien denna kväll var en australiensisk flagga.

IMG_8714

Åsa beställde in en Mai Tai. Kolla in glaset!
 IMG_8716

Som ni ser börjar Pontus bli väldigt trött på att ha en kamera i ansiktet hela tiden :)

IMG_8722

3 mars

Man kan ju inte hålla på och vara osocial hela tiden ;). Idag hade vi därför stämt träff med C&J på stranden. Det får vi betala för nu. Vi gick vår vanliga promenad och sen satt vi i skuggan och nu ser vi ut som två kräftor i ansiktet. Tänk vad ett par bad kan göra för solbrännan! Det känns som att solen blir starkare och starkare.

IMG_8728

Trots att det är sportlovsperiod i Sverige är det inte fler människor på stranden.
 IMG_8729

Nu när vi har skrivit klart den här bloggen inser vi att den totalt saknar bilder på kattungar. Ha lite tålamod så lovar vi bättring imorgon.

1 kommentar:

  1. Åh vilken dag gumman!!
    Jag älskar handväskan. Vill oxå ha en liknande!!
    Härligt med så mycket uppvakning!!!!!

    Vi ser fram emot att se kattungarna imorgon igen, skandal att glömma bort dem;-)

    Om en vecka har vi rejält med resfeber!!!!!!
    Puss
    Anna

    SvaraRadera